True Beauty Dizisi İncelemesi - True Beauty Oyuncuları Hakkında Bilgiler

True Beauty oyuncuları / True Beauty dizi incelemesi / True Beauty oyuncuları hakkında bilgiler, Kore dizileri, Önerilen Kore dizileri, Hangi Kore dizisini izlemeliyim? / Önerilen Romantik Komedi Kore dizileri/

True Beauty son derece eğlenceli bir Kore dizisidir. Sizi sonuna kadar bağlı tutacak kadar kahkaha, romantizm ve drama içeren, sevimli, sıcak kalpli bir k-drama oyunu. Ne yazık ki bu aynı zamanda klişeler ve kinayelerle dolu, Olağanüstü Sen'de (Yönetmen'in önceki çalışması) çok işe yarayan şeyleri alıp burada yeniden alevlendirmeye çalışan, ancak o kadar da etkili olmayan bir dizi.

narcobi.com


Web çizgi romanı Yeoshingangrim'den uyarlanan True Beauty, Ju-Kyung adında liseli bir kıza odaklanıyor. Çirkin görünümü nedeniyle zorbalığa uğrayan ve okuldan atılmaya zorlanan Ju-Kyung, sonunda internette makyaj eğitimleri bulur ve bir gecede görünüşünü değiştirmeyi başarır. Daha güzel bir yüz ve yeni, kendine güvenen neşeli bir tavırla donanmış olan Ju-Kyung, yeni bir okula kaydolur ve burada kendini kötü çocuk Seo-Joon ve iyi kalpli ama sessiz Soo-Ho ile bir aşk üçgeninin içinde bulur.

Bu yapacaklar mı/olmayacaklar mı üçgeni gösterinin büyük bölümünde devam ediyor; Soo-Ho ve Seo-Joon'un bağları sezon ilerledikçe derinleşiyor. Görüyorsunuz, bu ikilinin eski takımlarının üçüncü üyesi Se-Yeon'un da dahil olduğu oldukça karanlık bir geçmişi var. Geçmişte yaşanan trajik bir olayın ardından Seo-Joon ve Soo-Ho bağlarını koparır ve sonunda birbirlerinden hoşlanmazlar. Ju-Kyung'un da aramıza girmesi aralarındaki durumu daha da değişken hale getirir.

Tüm bunlar, zamanda aniden ileriye sıçrayan ve bu gösterinin ilk yarısını saran daha sıkı yazıların bir kısmını bozan bir doruğa ulaşıyor. Final, tüm farklı hikayeleri tamamlayarak iyi bir iş çıkarsa da, oradaki yolculuk her zaman beklendiği kadar sorunsuz olmuyor.

Neyse ki, destekleyici karakterler - yani Ju-Kyung'un kız kardeşi Hee-Kyung ile Ju-Kyung'un öğretmeni Joon-Woo arasındaki ters rol aşkı - bunların bir kısmını gözden kaçırmaya yetiyor. Diğer alt senaryolar arasında Ju-Kyung'un en iyi arkadaşı Soo-Jin'in hala Soo-Ho'ya olan aşkına takılıp kalması yer alıyor. Karakteri de büyük bir dönüşümden geçiyor, ancak kişisel olarak bu her zaman olması gerektiği kadar etkili olmuyor.

Yönetmenin ayrıca Extraordinary You'da da çalıştığı göz önüne alındığında, iki dizi arasında pek çok benzerlik var. Ancak bu dramada kendini bilen hiciv yerine True Beauty, kozmetik, zorbalık ve güzelliğin gerçek anlamını çevreleyen fikirlere eğiliyor. Gerçekte oldukça sağlam bir tema ve sonraki bölümler bunu sulandırıp işleri oldukça hızlı bir şekilde çözse de, iyi niyetli niyetler kesinlikle alkışlamaya değer.

Geçen yılki Start-Up'a çok benzeyen True Beauty, fandomunu tamamen iki ayrı takıma ayıran bir gösteri. Yarısı Seo-Joon'u, diğer yarısı da Soo-Ho'yu destekleyen bu film, hevesli izleyicilerinden oluşan bir koleksiyonda her zaman hayal kırıklığı yaratacaktı.

Bununla birlikte, True Beauty, hayran kitlesinin diğer yarısını yatıştırmaya çalışarak ve bir bölümün sonuna doğru hayran hizmetine ayırarak neredeyse kendisine yarardan çok zarar veriyor. Anlatımsal olarak bu işe yaramıyor ve gösteri silahlarına sadık kalsaydı daha güçlü olurdu.

Yol boyunca bazı aksaklıklara rağmen True Beauty, her şeyi sonunda küçük bir fiyonk ile tamamlayan son derece keyifli bir finalle her şeyi tamamlıyor. Dizi kesinlikle herhangi bir ödül kazanmayacak olsa da, hafif, bulanık bir tonu ve tavsiye edilebilecek kadar kahkahası var.

Extraordinary You ile karşılaştırıldığında sönük kalıyor ama bu olağanüstü derecede tatlı Kore dizisi, hafif bir romantik komedi arayan hayranları tatmin etmeli.

Dizi ve filmler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz, Narcobi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sıla Şahin Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kilosu Kaç?

Love Alarm Dizisi İncelemesi! (Oyuncuları, Konusu Ve Birçok Bilgi)