Sıla Şahin Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kilosu Kaç?

Sıla Şahin kimdir? / Sıla Şahin kaç yaşında? / Sıla Şahin boyu kilosu kaç? Sıla Şahin burcu ne? / Sevgilisi var mı?

1numara.org


Sıla Şahin, 2003 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Kendisi aslen Ankaralı’dır. Sıla Şahin uzun yıllar Eskişehir’de yaşamıştır. Sonrasında ise işleri sebebi ile İstanbul’a yerleşmiş ve orada yaşamaktadır.


Sıla Şahin Kimdir Kaç Yaşında?

Sıla Şahin, 2003 yılında Eskişehir’de doğmuştur ve şu an 20 yaşındadır. Kendisi, Yetenek Sizsiniz programında tanınmaya başlamıştır. Şarkıcının “Dönüyorum Eve”, “Mecazen”, “Sarıyorum Yine Baştan” ve “Yarınlar” isimli tekli çalışmaları da bulunmaktadırSıla Şahin’in en popüler şarkısı ise "Çok Özledim"dirAyrıca, Tiktok fenomeni olup yaptığı şarkılar da Tiktok ve diğer platformlarda fenomen olmaktadır.


Sıla Şahin Boyu Kilosu Kaç? Burcu Ne?

Genç şarkıcı Sıla Şahin, 1.60cm boyunda ve yaklaşık olarak 50kg ağırlığındadır. Kendisinin doğum tarihi ve burcu gibi bilgiler ise bilinmemektedir.

Sıla Şahin Şarkıları

Kendisinin, Dur Yanımda Kal, Mecazen, Deniz Manzaram, Dönüyorum Eve, Kıyma İkimize, Sevdan İle, Zararım, Arada Sırada, Yok Sanayım, Akışına, Kızıl Mavi, Antidepresan, Gitme Burdan, Kahverengi Gözlerin, Bilmem Mi, Ne Olur, Ona Söyle gibi şarkıları vardır. Şu ana kadar Sıla Şahin'in toplam 22 şarkısı olduğu bilinir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Love Alarm Dizisi İncelemesi! (Oyuncuları, Konusu Ve Birçok Bilgi)

True Beauty Dizisi İncelemesi - True Beauty Oyuncuları Hakkında Bilgiler