Love Alarm Dizisi İncelemesi! (Oyuncuları, Konusu Ve Birçok Bilgi)

 Love Alarm, Netflix’in 2019 yapımı bir Güney Kore dizisidir. Dizi, bir uygulama aracılığıyla yakınınızda bulunan kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenebileceğiniz bir gelecekte geçmektedir. Love Alarm, gençlerin aşk hayatlarına odaklanmaktadır ve aşk üçgenleri, entrikalar ve eğlencelerle doludur. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, ortalama 50 dakikalık bölümleriyle ön plana çıkmaktadır. Dizinin IMDb puanı 7.4’tür. Love Alarm’ın ikinci sezonu 12 Mart 2021’de yayınlanmıştır.

love alarm dizisi oyuncuları


Love Alarm Dizisi Oyuncuları


Love Alarm, 2019 yılında yayınlanan bir webtoon uyarlamasıdır. Dizi, insanların kendilerini kimin sevdiğini bulmak için bir uygulama kullandığı bir toplumda gerçek kalplerini bilmek isteyen insanlarla ilgilidir. 

Başrol oyuncuları Kim So Hyun, Jung Ga Ram ve Song Kang’dır

Kim So Hyun, Who Are You: School 2015, Ruler: The Owner of the Mask ve Radio Romance gibi dizilerde rol almıştır. 

Jung Ga Ram ise, The Heirs ve Mistress gibi dizilerde rol almıştır. 

Song Kang ise The Liar and His Lover dizisinde rol almıştı.

Ayrıca dizide Go Min Si, Kim Si Eun, Shin Seung Ho, Z Hera ve Kim Ye Ji gibi oyuncular da yer almaktadır. Dizinin yönetmeni Lee Na Jung’dur.

Love Alarm Dizisi Konusu Nedir?

Love Alarm”, insanların kendilerini kimin sevdiğini bulmak için bir uygulama kullandığı bir toplumda gerçek kalplerini bilmek isteyen insanlarla ilgilidirUygulama, kullanıcılarına 10 metrelik bir mesafeden beğenen insanları haber verirDizi, aşk üçgenleri, entrikalar, eğlenceler ve uygulama etrafında dönen bir gençlik romantik okul dizisidir. 

Love Alarm ilk olarak 2018’de yayınlanması planlanmıştı ancak 2019’un webtoon uyarlama Kore dizileri arasına katıldı. 

Kaç Bölüm Kaç Sezon?

Dizi, Netflix orijinal dizilerinden biridir ve 1. sezonu 8, 2. sezonu ise 6 bölümden oluşmaktadır. Toplam 14 bölümdür.

Love Alarm Dizisini Nereden İzlerim?

Love Alarm dizisini Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Dizi, bir uygulamanın yakınlardaki birinin ondan hoşlandığında kişiye haber verdiği bir dünyada geçiyor. Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. İyi seyirler..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sıla Şahin Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kilosu Kaç?

True Beauty Dizisi İncelemesi - True Beauty Oyuncuları Hakkında Bilgiler